2018. január 15., hétfő

Édesburgonyás zöldségtál


Csempésszünk egy kis tavaszi frissességet ebbe a borongós időbe! :)

Szerintem már meséltem nektek arról, hogy Ati körülbelül egy éve vegetáriánus lett. Sokszor nehéz kitalálni, hogy mit főzzek, ami mindkettőnknek jó lehet és mégsem kell teljesen két különböző dolgot főznöm. Így született meg ez a zöldségtál ami nekem köretként, neki pedig zöldséges raguként szolgált.


Hozzávalók:

- 20 dkg csiperke gomba
- 1 nagy édesburgonya
- 1 zöld és 1 sárga kaliforniai paprika
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- só, bors
- 1 ek. olívaolaj

Elkészítés:

Ehhez a recepthez nincs más dolgunk, mint megpucolni és felkockázni az összes zöldséget.

A hagymát kockázzuk fel és az olívaolajon dinszteljük meg, majd adjuk hozzá az apró kockára vágott édesburgonyát.

Ezután dobjuk hozzá a paprikákat és a gombát majd sózzuk-borsozzuk ízlés szerint. Pár perc alatt pirítsuk össze a zöldségeket és már kész is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése